Asociația EDUC

Acasă » FCO » 11even sau Ce poți câștiga din experiența altora

11even sau Ce poți câștiga din experiența altora

 

11even (Eleven) este un eveniment care aduce oamenii împreună, îi încurajează să vorbească despre experiențe care i-au marcat, care i-au schimbat pe ei sau au adus ceva bun în viața altor oameni. La început, invitații, 11 de fiecare dată, vorbesc câte 11 minute despre momente dificile sau provocatoare, despre lucruri pe care de cele mai multe ori le spunem doar celor foarte apropiați. Dar, pe parcurs, discursul invitaților se transformă natural într-un dialog cu ascultătorii. Ce poți învăța din acest gen de întâlniri? Că toți ne temem de ceva; că eșecul nu trebuie să fie neapărat dusmanul nostru; că totul se învață – chiar și atenția, răbdarea, voința, curajul. Că înaintea noastră și alții au trecut aceleași praguri și poate experiența lor ne va ajuta să mergem mai departe.

Evenimentul nu este la prima ediție; în 2011 și 2012 sute de oameni din mai multe orașe ale țării au întrebat, au râs, au plâns, au ascultat; câteva zeci de personalități sau oameni mai puțin cunoscuți dar cu povești excepționale au vorbit cu sinceritate despre experiențele, deciziile și schimbările din viața lor.

„Misiunea noastră este aceea de a-i ajuta pe oameni să-și dezvolte potențialul, să-și crească speranța și încrederea, oferindu-le instrumente prin care să se raporteze corect la o criză personală, profesională sau economică. Emoțiile conduc întotdeauna la acțiune, rațiunea la concluzii. De aceea 11even este despre emoții si trăiri, decizii și acțiuni care merită împărtășite altora. Prin evenimentele 11even dorim să conturăm un cadru sănătos în care deciziile să poată fi luate prin puterea exemplului pozitiv”, spune Ovidiu Neamțu, fondatorul Evenimentelor 11even.

Evenimentul din anul acesta, sub deviza Devin ceea ce sunt, are un dublu scop: acela de a-i încuraja pe oameni să aibă încredere în puterea lor și să se inspire din ce au trăit alții și pe acela de a lansa Bursa Talentelor. Acest program încurajează performanța tinerilor din Bihor prin acordarea unor burse de studiu pentru realizarea de publicații de specialitate, cercetări în diferite domenii: științe exacte, umane, artă, sport.

Devin ceea ce sunt va avea loc la Oradea, pe 18 octombrie la Hotel Double Tree by Hilton, la ora 16.30. Biletele, constând într-o donație pentru Bursa telentelor, sunt puse în vânzare la Fundația Comunitară Oradea, organizatorul evenimentului. Speakerii din acest an sunt: Mihaela Tatu, realizator media, Natalia Selegean, artistă, Laura Creț, actriță, Iunia Pasca, scriitoare, Diana Geambașu, notar, Dorina Korozsi, atletă de performanță, Ionela Danciu, promotoare a legii prin care indemnizaţia să fie asigurată pentru toţi copiii născuţi din sarcină multiplă, Dinu Iancu Sălăjanu, artist, Adrian Cioroianu, manager, Romeo Gozner, preşedinte fondator al Asociaţiei sportive „Gold Dragon” şi Hadrian Borcea, medic.

Proiecte

%d blogeri au apreciat: