Asociația EDUC

Acasă » Uncategorized » Donează 3,5%

Donează 3,5%

Până pe 25 mai, ne puteți sprijini redirecționând 3,5% din impozitul anual care, altfel, va merge automat la stat.

Orice donație este importantă pentru noi și pentru susținerea proiectelor noastre în derulare: România Verde și România Frumoasă.

Donațiile vor fi folosite pentru dezvoltarea acestor două proiecte:

  1. Prin implicarea copiilor și elevilor în demersul acesta de a căuta și promova lucruri pozitive: oamenii, faptele lor extraordinare, locuri superbe din România
  2. Prin implicarea copiilor și elevilor în procesul de educare a comunității din care fac parte pentru un aer mai curat,  pentru mai mult respect față de natură și resursele ei.

Credem că exemplele pozitive sunt din ce în ce mai greu de găsit în media, pe rețelele sociale. Dar exemplele pozitive fac minuni uneori: ne pun pe gânduri, ne inspiră.

Iată modalitățile prin care puteți dona:

  1. Puteți dona 3,5% din impozitul pe profit către Asociația Educ. Puteți completa și semna olograf Declarația 230 (iată Declarația, precompletată cu datele organizației noastre). Aceasta trebuie trimisă la ANAF-ul de domiciliu, înainte de 25 mai 2023.

Pentru a fi mai simplu, puteți trimite formularele – completate și semnate olograf de dumneavoastră – direct către noi printr-un mail la educromania@gmail.com, iar noi le trimitem mai departe prin poștă către ANAF-ul dumneavoastră de domiciliu.

Dacă vă plac ideile noastre, vă așteptăm să fiți parte din ele! Ne place să fim susținuți oricum, cu sau fără sprijin financiar și vă asigurăm că vom căuta idei pozitive, care pot schimba în bine comunități.

Vă mulțumim!

Asociația Educ

Proiecte

%d blogeri au apreciat: