Asociația EDUC

Acasă » Uncategorized » O carte, un mesaj

O carte, un mesaj

Campania de dotare a bibliotecilor din mediul rural continua. Dupa Biblioteca din Heresti, completata in decembrie 2012 cu 500 de volume noi, ne-am propus sa o ajutam pe prietena noastra de la Iasi, prof. Luminita Cozmei, sa stranga carti pentru copiii din satul Parpaniţa, judeţul Vaslui. img_0043_36215700

Prin urmare, daca vrei sa ajuti,

Alege o carte care a schimbat ceva în viaţa ta, ţi-a însoţit copilăria, pe care ai primit-o de la cineva drag sau despre care ştii că orice elev are nevoie. Alege o carte de acest fel din biblioteca sau din librărie şi dăruieşte-o! Lasă un bilet cu povestea ta sau a întâlnirii tale cu această carte  şi datele tale.  Poveştile strânse vor fi prinse pe pereţii bibliotecii noastre ca o dovadă că totul se face cu oameni.

Daca vrei sa donezi o carte, trimite un mesaj la educromania@gmail.com. Iti multumim!

Foto: Editura Reder’s Digest impreuna cu Fundatia Pretuieste viata au donat la sfarsitul anului trecut un numar impresionant de carti pentru bibilioteca Scolii ” Elina Basarab”, din Heresti, Giurgiu. Editura Jurnalul National, Grupul RAO books, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti dar si donatori particulari au facut posibila dotarea acestei biblioteci scolare cu carti necesare elevilor: autori din literatura romana, universala, dar si cartile generatiei acestora. Actiunea a fost realizata in parteneriat cu ADPR.

Proiecte

%d blogeri au apreciat: